[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

No problem

Válasz

Szabó Péter üzente 11 éve

Bocsáss meg! Őszinte részvétem!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Peti.
Pöckölgeted a pucámat?
Mert hülyének lenni jogod van de ha csak gúny tud kijönni belőled akkor nagyon Gáz Géza vagy.
Ne haragudj hogy nincs humorom a bunkóságodhoz, haláleset van a családban és sok kellemetlen feladat áll előttem.
De a ha a teremtett világgal ennyi bajod van és így állsz hozzá akkor inkább beszéld meg a teremtőjével személyesen, van rá jogod, lehetőséged, és biztos vagyok benne hogy el tud érni téged is és bátran mehetsz hozzá, hogy minden kérdésedre választ adjon.
Míg itt ellene harcolsz, a szájhősök kardjával, addig tények, igazságok és ezzel lehetőségek mennek el melletted amik az örökké valóságban nagyon hiányoznának.
Most fogd meg Isten kezét amíg nyújtja, vagy a világiakhoz hasonlóan a lábát, hogy mázlival kerülj be a mennybe, mert jelenleg a pokol közelebb van az emberekhez.

Válasz

Szabó Péter üzente 11 éve

Minden lehetséges. Talán nem hüllő! Talán nem emlős! Az is lehet állat-angyal keverék, ez megmagyarázza rejtélyességét. Vagy egy más bolygóról való különleges állat, amely csak akkor látható, ha rossz kedve van. Mindent ki lehet találni, csak fantázia kérdése.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Miből gondolod, hogy tojásokat rak?
Az sincs bebizonyítva, hogy hüllő!
Abban az égövben nem nagyon élnek nagytestű hüllők!

Válasz

Szabó Péter üzente 11 éve

Vegyük például Loch Ness-t. Mikor vesz levegőt ez az állat? Hova teszi a tojásait? Miért csak véletlenül látják? Ez nem logikus hüllő működés.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ezek a böhöm nagy állatok a maguk helyén éltek és megszokottak voltak és nem foglalkoztak velük, mint mi a vaddisznókkal meg a szarvasokkal.
Ezer év múlva ha ezek kipusztulnak ugyanolyan titokzatosak lesznek.
Most meg ki ír róluk?

Válasz

Szabó Péter üzente 11 éve

UFO-kat is látnak, látni sok mindent lehet. Nem hiszem, hogy ezek a böhöm nagy állatok csak úgy elbújnak. Persze lehetséges, csak nem tartom valószínűnek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Péter.
Több mint tizenegyezer hiteles és ennél sokkal több hiteltelen tanúja van a Loh-Nessy szörnynek.
A szemtanúk leírása és a vízalatti fényképek egybevágóan a plesyosaurusra illenek. Csak hát mivel mai napság éppen a Darwini evolúció elmélethez stimmelő időrendet oktatnak az iskolákban ezért volt aki kijelentette, hogy ez az állat nem lehet plesyosaurus, mert az már kihalt. Egyébként arrafelé még Norvég partok mellett is élnek ilyen állatok, legalábbis rendszeresen látják őket.

A Mokele m'bembe nevű élőlény Afrika legzordabb mocsaraiban tanyáz. Időről időre előbukkan belőle egy egy példány és a helybéliek még vadásztak rá.
Szerintem egy Brontosaurusra hasonlít, de nyilván valóan egy olyan élőlényt van szerencsénk ismerni benne ami a Darwini vallás papjai szerint már 65 millió éve kihalt.
Noé után az élőhelyük igen csak beszűkült de voltak példányok amik éltek még a bibliai időkben.
De a biblián kívül Szókrátész, Marco Polo, és egyébb emberek is írtak róluk, csak ők nem dinóknak mondták őket, hanem sárkányoknak.
Ezeket az állatokat szerte a világon minden népek faragásokban, sziklarajzokban, kis szobrokban, és amint láthatod amforákra festve, és pecséthengeren is megörökítették.

Válasz

Szabó Péter üzente 11 éve

El kell ismernem, hogy a dolog kissé meglepett, még idáig soha nem hallottam ezekről. Az eddigi tájékozódásom szerint az eredetiség még nincs teljesen bizonyítva. Túl sok egyetlen helyen (kb. 30 000 db) túlságosan is jó állapotban, ami elég gyanus. Azonban a rádiokarbonos vizsgálat állítólag kb. 4000 évesre teszi, ami az eredetiség mellett szól. Bár csatlakozva egyes amatőr értetlenkedőkhöz, nem értem, hogy lehet egy agyag tárgyat rádiokarbonnal vizsgálni, tudtommal az csak növényi eredetű anyagokra értelmes.

Mindazonáltal ha nem hamisítványok is, még egyáltalán nem bizonyítják, hogy élve látták ezeket az állatokat. Ahogy mi sem láttuk ezeket élve, hanem kikövetkeztettük a leletekből, úgy ők is megtehették. Az ókori kultúr népek bámulatos építkezők voltak, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy kőbányászat és kőfaragás közben kövületeket találtak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nahát ezek az indiánok honnan tudnak ilyen állatokról?

Válasz